р

Роботу XIII церковно-громадської виставки-форуму «Православна Русь - до Дня народної єдності. Моя історія. Рюриковичі» продовжено до 23 листопада включно.

Як повідомляють організатори, виставка в ЦВЗ «Манеж» відкрита для вільного відвідування щодня з 10.00 до 21.30.

"Передбачалося, що робота виставки триватиме до 20 листопада, однак у зв'язку з великим інтересом до експозиції і постійно зростаючою кількістю відвідувачів було прийнято рішення про продовження її роботи на 3 дні - до 23 листопада", - повідомив голова Синодального інформаційного відділу Московського Патріархату Володимир Легойда.

Відео дня

Також він наголосив, що виставка-форум «Православна Русь - до дня народної єдності» традиційно стає в Москві наймасовішою культурною подією листопада.

Історія Стародавньої Русі, з її злетами і падіннями, дорога завдовжки в сім століть, представлена на виставці в 18 мультимедійних залах загальною площею 4000 квадратних метрів.

Епоха Рюриковичів наповнена подіями, що зробили вирішальний вплив на формування не тільки державності, а й всіх сторін життя історичної Русі.

З Троїце-Сергієвої лаври на виставку була принесена шанована ікона преподобного Сергія Радонезького з частинкою його мощей.