У Дніпропетровську відбулася зустріч Головних рабинів міст України - посланців Сьомого Любавицького Ребе Менахема-Мендела Шнеєрсона. На цю нараду, присвячену питанням підготовки до свят місяця Тішрей і общинної діяльності 5776 році, прибув Голова служби посланників Всесвітнього Любавицького Руху рабин Мойше Котлярський.

Рабини, як інформує сайт Дніпропетровської єврейської громади, обговорили широке коло питань, у тому числі і пов'язаних із збереженням освітніх програм і програм общинної діяльності в умовах непростого економічного становища. Рабин Котлярський провів індивідуальні зустрічі з кожним рабином, а потім відбувся загальний фарбренген в залі «Menorah Ballroom».

Рабини міст України висловили глибоку подяку тим бізнесменам і структурам, які підтримують відродженням єврейського життя у великих і малих містах, дбають про єврейські школи і дитячі садки, про соціальні, гуманітарні та релігійну діяльність єврейських громад. Вони звернулися до Вс-вишнього з проханням послати всім євреям України, і всій країні та її мешканцям, хороший, благополучний, щасливий рік, щоб у всій Україні був мир.

Відео дня

РІСУ