Фото: islamnews.ru

В індійській пресі бурхливо обговорюється інцидент в штаті Керала, який продемонстрував особливості мусульманських понять про взаємини між статями.

Мусульманин з дружиною їхав на велосипеді по крутому березі річки і несподівано втратив керування своїм транспортом, у результаті чого сам вдарився і отримав серйозні травми, а його дружина впала в річку.

Впала в річку мусульманка не погодилася прийняти допомогу від перехожих чоловіків, кричачи, що врятувати її повинен чоловік – вона не могла допустити, щоб до неї доторкнувся сторонній чоловік, повідомляє IslamNews з посиланням на The News Minute. Жінка не піддавалася ні на які вмовляння, оскільки не бачила загрози для свого життя в не надто глибокій річці і сподівалася дочекатися чоловіка.

Відео дня

Тільки після того, як індійська мусульманка дізналася про те, що її чоловік поранений і не може спуститися у воду, вона погодилася на допомогу співробітники екстрених служб і вибралася на берег.

Індійські ЗМІ роздули з цього інциденту цілу сагу про «фанатизм» мусульман, але очевидець падіння жінки в річку, професор місцевого коледжу, спростував домисли і повідомив, що жінка впала на мілководді і не тонула, коли їй простягали руки чоловіка.