Ведущие мастера демонстрируют на выставке свои каллиграфические работы по мотивам Корана и хадисов

Особливої уваги заслуговує примірник Священного Корану в перекладі на китайську мову, виконаний Мухаммадом Ма Цзянем (Muhammad Ma Jian) (1906-1978), ісламським ученим з провінції Юннань, що на Південному Заході Китаю.

Роботи майстрів каліграфії зі всього світу прикрашають 24-ту Міжнародну експозицію, присвячену Корану, яка проходить в іранській столиці, повідомляє з Іслам для всіх з посиланням на Tehran Times.

В числі провідних майстрів, які демонструють на виставці свої прекрасні каліграфічні роботи за мотивами Корану і хадисів, сербська художниця Селма Мекич (Selma Mekic), художник з Бахрейну Алі Хасан Альджад (Ali Hasan Aljad), Хусейн Юнес (Hussein Younes) з Лівану, афганець Мухаммад Мехді Мирзаи (Muhammad Mehdi Mirzaei).

Відео дня

Крім того в роботі експозиції візьмуть участь перекладачі Священного Корану з Італії, Росії та Тунісу, видавничі будинки Корану з Сирії, Лівану, Індонезії, художники і фахівці з Німеччини, Таджикистану, Казахстану та Азербайджану.

Згідно прес-релізу організаторів, особливої уваги заслуговує примірник Священного Корану в перекладі на китайську мову, виконаний Мухаммадом Ма Цзянем (Muhammad Ma Jian) (1906-1978), ісламським ученим з провінції Юннань, що на Південному Заході Китаю.

В рамках виставки, яка триватиме з 21 по 28 червня, передбачено проведення низки програм і культурних заходів.