1

Український католицький університет проведе двохтижневу інтенсивну програму Літньої богословської школи. Навчання відбуватиметься в Унівській Свято-Успенській лаврі отців студитів 7-18 липня. Про це повідомив Михайло Бонис, куратор богословської школи.

Упродовж двох тижнів учасники навчання проживатимуть у реколекційному домі монастиря, будуть брати участь в богослужіннях і збагатяться вивченням богословських предметів. Слухачі школи вивчатимуть курс «Суспільні проблеми сучасності: погляд отців Церкви», який викладатиме о. Олег Кіндій, доктор богослов’я. У цьому курсі будуть розглядатися три блоки актуальних проблем сучасного світу, – соціальну нерівність, екологічні проблеми і питання війни та миру, – крізь призму вчення авторитетних християнських богословів та отців Церкви.

Також учасники навчання ознайомляться з курсом «Псалми як молитва біблійна, церковна і особиста», який викладатиме Тарас Тимо, магістр богослов’я. У ньому будуть розглянуті вибрані біблійні псалми як живі молитовні тексти для сучасної людини.  

Відео дня

Департамент інформації УГКЦ