Фото: Папа Римський Франциск (RTVi)

Важко хвора 10-річна дівчинка Паоліна отримала лист від Папи Римського Франциска незадовго до смерті. Послання також було зачитано на її похороні. Про це повідомляє Vatican Radio.

Мама хворої дитини звернулася до понтифіка з проханням про благословення і молитви за її дочку Паоліну. Прочитавши лист, глава Ватикану захотів особисто побачитися з дівчинкою, проте вона була дуже хвора для подорожей.

"Дорога Паоліна! Твої фото – на моєму столі, тому що в твоєму по-справжньому особливому погляді я бачу світло божественності і невинності. Спасибі, що відправила їх мені! Прочитай цей лист разом з мамою. Поцілунок, який я даю тобі зараз, буде поцілунком Папи. Я приєдную свої руки до твоїх рук, та до рук всіх тих, хто молиться за тебе. Так ми зробимо довгий ланцюг, який (я впевнений) досягне Небес. Але пам'ятай, що перша ланка в цьому ланцюгу - це ти. Тому що ти носиш Ісуса у своєму серці! Пам'ятай про це! Так що говори з Ним, розкажи Йому про себе, а також про своїх маму і свого тата, які так потребують допомоги і розради перед обличчям таких важких випробувань. Сильно-сильно обіймаю тебе, і благословляю тебе, разом з твоїми батьками і всіма, кого ти любиш, від усього мого серця. Франциск", - йдеться в листі.

Відео дня

Зазначимо, що Паоліна померла в кінці листопада поточного року, встигнувши перед цим прочитати лист від Папи.