Курия Архиепархии осуждает действия священника, которые не соответствуют его сану

Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ відсторонила від служби священика, який спровокував смертельне ДТП, передає УНН з посиланням на прес-службу УГКЦ.

У прес-службі зазначили, що Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ висловлює своє щире співчуття родині з приводу загибелі Світлани Семионел у ДТП, яке сталося 20 червня 2016 з участю священика Тихона Кривецкого.

"Курія Архиєпархії засуджує дії священика, які не відповідають його сану. Місіонерське Товариство Святого Апостола Андрія, до якого належить о. Тихон, зобов'язується надати родині покійної необхідну допомогу", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Як відзначили в прес-службі, Івано-Франківська Архиєпархія виступає за проведення чесного і незаангажованого розслідування ДТП. На час проведення слідчих дій ДТП за участю отця Тихона Кривецкого, йому заборонено публічно священнодіяти.

"Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський УГКЦ призначив комісію для вивчення усіх фактів і обставин. Згідно з висновками компетентних державних органів і комісії Архиєпархії буде прийнято відповідне рішення", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 20 червня близько 22:30 в місті Тисмениця водій автомобіля «Jeep Grand Cherokee» 1977 року народження, скоїв смертельне ДТП.

Чоловік не впорався з керуванням та скоїв наїзд на групу пішоходів, які рухалися по узбіччю і покинув місце події. У результаті наїзду жінка 1983 року народження із села Хом'яківка, від отриманих тілесних ушкоджень померла вранці наступного дня в обласній лікарні Івано-Франківська.