н

У березні в Штутгарті вийшов перший номер щомісячника «Mein Papst». Німеччина стала другою - після Італії - країною, в якій став виходити глянцевий журнал, повністю присвячений Папі Франциску, повідомляє Благовест-інфо.

За два роки, що минули з обрання на папський престол, Папа Франциск зайняв міцне місце в медіа-просторі. Відкритість, проста мова, дотепні фрази, яскраві жести здобули йому неймовірну популярність. Відтепер шанувальники аргентинського понтифіка отримали журнал, за допомогою якого вони зможуть стежити за його словами й вчинками.

Журнал, що видається фірмою «Паніні», у цілому являє собою німецький варіант італійського «Il mio papa» - на його 72 сторінках з'єдналися стиль знаменитого американського журналу «People» і релігійний контент.

Відео дня

Перший глянцевий журнал, присвячений Франциску, італійський «Il Mio Papa», випускається вже протягом року видавничим домом «Мондадорі», що належить Сильвіо Берлусконі. У журналу є свій інтернет-сайт. У даний час розробляються аналогічні проекти для Польщі та Бразилії.