м

Покаянним богослужінням, яке Папа Франциск 13 березня, о 17-й годині місцевого часу, очолить у базиліці Святого Петра у Ватикані, у Римській дієцезії розпочнеться великопосна ініціатива «24 години для Господа», організована Папською Радою сприяння новій євангелізації.

Про це повідомляє сайт Радіо Ватикану.

Під час покаянного моління, яке включатиме індивідуальну сповідь та адорацію, Папа Франциск також сповідатиме каяників. Після завершення богослуження в базиліці Святого Петра, протягом доби в центрі Риму будуть відкриті храми, де вірні зможуть посповідатися і взяти участь в адорації.

Відео дня

У своєму посланні на Великий Піст Папа Франциск схвально відгукнувся про це починання, яке вперше було проведене минулого року, та побажав, щоб до ініціативи в днях 13 і 14 березня приєдналася вся Церква, зокрема, на дієцезальних та єпархіяльних рівнях.

Цьогорічна акція проходитиме під гаслом «Бог багатий милосердям», що є словами з Послання святого Павла до Ефесян. Папська Рада сприяння новій євангелізації приготувала відповідні супровідні матеріали і посібник.